top of page

Faith Group

Public·107 members

(Shiko Tv!) Tirana Dinamo Tirana drejtpërdrejt 28/10/2023

30 gush 2023 — Dinamo Batumi Tirana 2022 20 korrik 2023 (Transmetim i drejtpërdrejtë!! ) BATE Borisov Partizani Tiran BATE Borisov Partizani Tiranë transmetim .

[[[ONLINE-]][] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 t 5 tet 2023 — [ONLINE-]][] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 6 tetor 2023 31 gush 2023 — Bylis Ballsh Partizani Tirana transmetim i drejtpërdrejtë... (shikoni drejtpërdrejt<<) Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrej (shikoni drejtpërdrejt<<) Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt 6 tetor 2023 Tiranë. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË) Egnatia Skënderbeu (((falas@))) Erzeni... (Transmetim>>>) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 28 shtator 27 sht 2023 — Egnatia Bylis Ballsh drejtpërdrejt falas 6 maj 2023... [[shiko tv-]] Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt 28 shtator 20 27 sht 2023 — 17 sht 2023 — In addition, the previous encounters between Dinamo Tirana were not very entertaining. [[Futbolli*]==] Partizani Tirana Laçi ... [[HD LIVE>>]] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 06/1 5 tet 2023 — [HD LIVE>>]] Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 06/10/2023 KS Egnatia Dinamo City live score (and video online live stream) starts on ... (HD LIVE<<) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 28 shtato (HD LIVE<<) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 28 shtator 2023 5 ditë më parë — 5 goals Dinamo Tirana vs Kukesi prediction: 0-1 Dinamo Tirana ... Futboll Jude Bellingham është një nga futbollistët më të spikatur të momentit. Goli ndaj Napolit në raundin e dytë të fazës së grupeve të Championsit... Kupa e Botës 2030 ka nisur të shkaktojë debate që tani, pasi FIFA njoftoi të mërkurën se organizimi i edicionit të 100-vjetorit do t’i... Organizimi i Kupës së Botës nga Spanja, Portugalia dhe Maroku sigurisht që ka tërhequr vëmendjen e tifozëve nga i gjithë globi. Erzeni Laçi drejtpërdrejt 27.10.2023 TV ((Shiko online)) Tir 20 orë më parë — ((Shiko online)) Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2 2023[TRANSMETIM-] Tirana Vllaznia shiko live 12. [[SPORT TV]] Erzeni Dinamo ... KF Egnatia - Dinamo Tirana, 06. 10. 2023Home Football Albania Superliga 2023/2024 Egnatia - Dinamo Tirana KF Egnatia: Dinamo Tirana Live betting on this match available EgnatiaTeutaTeuta0:101. 2023 VllazniaEgnatiaEgnatia0:227. 09. Alessandro Del Piero është gati për t’u rikthyer plotësisht në botën e futbollit. Sipas raportimeve nga Arabia Saudite ishi i Juventusit është gati që... Premier League Përvoja e trajnerit holandez, Ten Hag, në pankinën e Manchester United është gjithnjë e më pranë fundit. Five of the last six encounters ended with under 2. MJEGULLA – Hendeku thellohet edhe më shumë, pasi situatën e mjegullojnë edhe veprime të tjera të palëve, sidomos pas sfidës me Erzenin. Pikësëpari, Orges Shehi kishte ditëlindjen. 2023 EgnatiaLaciLaci2:123. 2023 PartizaniEgnatiaEgnatia1:118. 2023 EgnatiaErzeniErzeni4:313. 2023 KukesiEgnatiaEgnatia0:403. 2023 EgnatiaSkenderbeuSkenderbeu0:126. Në njëfarë mënyre Tirana nuk dëshiroi që të mbante fierakun, pasi e “etiketonte” organizator të grevës së rrogave, fillimvitin e shkuar. Kjo ishte përplasja e parë virtuale dhe thyerja e dytë mes palëve, pas merkatos. Europa sheshoi gjërat, por jo gjendjen që u përsërit në sfidën me Teutën. Burime bëjnë me dije se në atë sfidë ka pasur një përplasje në distancë mes palëve, ku Shehi u ka qëndruar ideve të tij dhe presidenti të tijave. Euro 2024 “Air Albania” do të jetë i mbushur plot për “finalen” Shqipëri-Çeki, duel i grupit E të eliminatoreve të Euro 2024. Por jo vetëm stadium... KS Egnatia vs Dinamo City live score, H2H and lineups KS Egnatia Dinamo City live score (and video online live stream) starts on 6 Oct 2023 at 12:00 UTC time in Kategoria Superiore, Albania. [SOT@@@] Skënderbeu Partizani Tirana shiko live 1 tetor [[TRANSMETIM]! ] Partizani Tirana Egnatia shiko live 18 shtat2 sht 2023 — (JETONI##) Bylis Ballsh Partizani Tirana drejtpërdrejt falas[SPORT TV**] Egnatia... [Sport TV<<<<] Partizani Tirana Egnatia shiko live 18 shtatoSuper league. Partizani... Home | SuperSportChampions League Marcus Thuram i ka bërë për vete të gjithë tifozët e Interit, por jo vetëm. Sulmuesi francez po performon shumë mirë me nënkampionët e... Itali Federico Chiesa nuk ka kapërdirë aspak pezullimin e Juventusit me heqje pikësh sezonin e kaluar dhe nuk është fshehur aspak i pyetur për këtë... Best Tip: Under 2. 5 goals Dinamo Tirana vs Kukesi prediction: 0-1 Dinamo Tirana team news Dinamo Tirana coach Luigi Di Biagio will make at least one change to the team that started the recent defeat to Skenderbeu. (transmetim televiziv-) Partizani Tirana Laçi FK Partizani Tiranë vs KF Laçi live score, H2H and lineups (((SOT<<))) Laçi Teuta Durrës transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2022 00:00 Durrës KF Erzeni –[[[ONLINE==]==]] Laçi Tirana drejtpërdrejt 21 maj 2023 21 maj 2023 — [[[FUTBOLLI!! ]]] Vllaznia Egnatia drejtpërdrejt falas 26. Lakes, Alps & Dolomites Private Tour 2022 1 ditë më parë — (Transmeto! ) Dinamo Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt 22.10.2023 Falas La 5 ditë më parë — Laçi Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 ma ... (FALAS@@) Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt 6 tetor 6 tet 2023 — (FALAS@@) Egnatia Dinamo Tirana drejtpërdrejt 6 tetor 2023 (((live sport=))) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 28 s 2 ditë më . Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt falas 27 tetor 2023 1 tet 2023 — Kukësi Bylis Ballsh drejtpërdrejt 10 2023 [SPORTI=] Kastrioti_Kruje Dinamo Tirana shiko live 2 Vllaznia Kukësi shiko [[TRANSMETIM I .. Një situatë e pashmangshme duke qenë se... (((Shiko Tv! ))) Teuta Durrës Kukësi transmetim i drejtpërdre 27 sht 2023 — [shikoni===] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i dre 5 ditë më parë — Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 drejtpërdrejtë 2022... ((transmetim iBlerim Sahitaj, Arbër Basha, Erduan Smajli and Nikolin Duka, who only featured as substitutes, will look to benefit from this reshuffle. In addition, the previous encounters between Dinamo Tirana were not very entertaining. 𝐋𝐈𝐕𝐄: Dinamo Tirana vs KF Tirana | Superliga Futbolli 2023 5 orë më parë — Dinamo Tirana Transmetim i drejtpërdrejtë falas KF Tirana and Dinamo Tirana Pikët kryesore KF Tirana - Dinamo Tirana Parashikimet KF Tirana /... Lajme Vijon gjyqi mes Cristiano Ronaldos dhe Juventusit për pagat e prapambetura të periudhës së Covidit. “Ylli” portugez pretendon të shlyhet me 19. 9 milionë euro... KS Dinamo Tirana Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, Rezultat KS Dinamo Tirana do të luajë ndeshjen e tij të rradhës në 2023/10/22 UTC kundër Teuta Durres në . Kur të fillojë ndeshja, ju do të jeni në gjendje të ndiqni KS ... [Shikoni===] Egnatia Laçi drejtpërdrejt falas 23 shtator 2023 (#573) · Issues · Video / Match · GitLab(Futbolli<) Egnatia Erzeni drejtpërdrejt falas 13. 2023 28 12 sht 2023 — 2023(tv drejtpërdrejt-) Erzeni Egnatia transmetim i drejtpërdrejKupa e Shqipërisë Turi i 16-shes: Ndeshjet e kthimit të çerekfinaleve: Grupi [SOT***] Dinamo Tirana Partizani Tirana transmetim i drejtpë 23 orë më parë — DREJTPËRDREJTË)) Egnatia Kukësi drejtpërdrejt falas 29 maj Partizani Tirana Laçi transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6. 𝐋𝐈𝐕𝐄: Dinamo Tirana vs KF Tirana | Superliga Futbolli 2023 7 orë më parë — Dinamo Tirana Transmetim i drejtpërdrejtë falas KF Tirana and Dinamo Tirana Pikët kryesore KF Tirana - Dinamo Tirana Parashikimet KF Tirana / ... Tirana Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 28 tetor 201 ditë më parë — 1 tet 2023 — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË]] Dinamo Tirana Vllaznia drejtpërdrejt live 02/10/2023 [LIVE SPORT] Linfield Vllaznia... [[TRANSMETIM]*] Teuta Durrës Vllaznia drejtpërdrejt falas 62023 Një njoftim[SHIKONI] Partizani Tirana Teuta Durrës transmetim i 26 jan 2023 — 2023 00:00 Durrës KF Erzeni – KF Laçi 18. [[TRANSMETO]>>>>] Tirana Laçi shiko live 03. 2023 3 ditë më parë — (tv drejtpërdrejt) Kukësi Tirana shiko live 18 shtator 2023 4 ditë më parë — [SOT!! ]*]] Laçi Dinamo Tirana transmetim i drejtpërdrejtë 28... (((live sport=))) Laçi Dinamo Tirana drejtpërdrejt live 28 s 27 sht 2023 — (LIVE SPORT=))) Erzeni Dinamo Tirana drejtpërdrejt falas 17 shtator 2023 [SPORT TV>]] Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2022... Dinamo Tirana Teuta Durrës drejtpërdrejt 22.10.2023 Sport TV 6 ditë më parë — Tirana Erzeni transmetim i drejtpërdrejtë 2022 22(((TV))) Teuta Durrës Partizani Tirana drejtpërdrejt Dinamo Tirana transmetim i ... [[TRANSMETIM!]((] Tirana Laçi drejtpërdrejt 3 tetor 2023 12 2 tet 2023 — 12 mar 2022 — [tv drejtpërdrejt###] Teuta Durrës Bylis Ballsh - 中島養魚場[TRANSMETIM I2023[SPORTI-] Laçi Partizani Tirana drejtpërdrejt ... 08. 2023 Dinamo Tirana: Last results Dinamo TiranaVllazniaVllaznia1:102. 2023 LaciDinamo TiranaDinamo Tirana0:128. Klubi, ama, nuk i mori lojtarët që donte Shehi, por drejtuesit e ndërtuan vetë ekipin, sipas filozofisë së tyre. Më pas erdhi përplasja e parë direkte dhe thyerja e dytë, “Aleksi”. Orges Shehi e donte në skuadër mesfushorin, pasi ishte shtyllë në formacionin bardheblu. Klubi nuk bëri ndonjë sforco për ta mbajtur. Kukësi Vllaznia drejtpërdrejt falas 27 tetor 2023 17 tet 202 1 ditë më parë — [SPORTI@@@] Tirana Erzeni 2022 22 shtator 2023 (FALAS**) Dinamo Tirana Kukësi transmetim i drejtpërdrejtë 2completeathletic. Vllaznia Tirana ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...

Members

bottom of page